Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatran nuorisotyö siirtyy pyörien päälle Walkers-autolla, joka pörrää Imatrankoskella, Rajapatsaalla ja Mansikkalassa

Uudenlaista nuorisotyötä viritellään pikku hiljaa syksyn hämärtyviin iltoihin. Pian kaupungilla saattaa nähdä Walkers-auton eli Wauton, joka kiertelee Imatran eri kaupunginosissa muutamana iltana viikossa. Wauto nähdään Imatralla aina joulukuun alkuun saakka.

Imatran kaupunki tiedottaa, että autossa nuorille tarjotaan kahvia, pelejä ja juttuseuraa sekä tarvittaessa kohdennettua tukea ja ohjausta. Mukana autossa kulkee nuorisotyöntekijöitä sekä vapaaehtoisista nuorista koostuva tiimi. Nyt haussa olevia vapaaehtoisia nuoria koulutetaan tehtävään.

Auto liikkuu Imatran keskustan, Rajapatsaan ja Mansikkalan alueilla.

Seurakunnan nuorisotyönohjaaja Tomi Hämäläinen toivoo tiedotteessa, että Wauton avulla tavoitetaan niitäkin nuoria, jotka eivät nuorisotiloilla käy tai ole yleensä kiinnostuneita heille järjestetystä ohjelmasta.

Leijonaksi nimetty auto on yksi kuudesta eri puolilla Suomea toimivasta Walkers-autosta. Wautot omistaa ja niiden toimintaa koordinoi Aseman Lapset ry.