Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Huvikummun mylläys uuteen uskoon on alkanut Vuoksenniskalla – Isommat kaivuutyöt on tarkoitus tehdä ensi viikon loppuun mennessä

Puiston edessä oleva bussipysäkki on pois käytöstä siihen saakka, että suuremmat kaivuutyöt saadaan tehtyä.

Imatran kaupungin tiedotteen mukaan Huvikummun leikkipuiston kunnostaminen on alkanut Vuoksenniskalla. Remontti maksaa kaikkiaan 100 000 euroa.

Tiedotteessa kerrotaan, että isommat kaivuutyöt on tarkoitus tehdä ensi viikon loppuun mennessä. Siihen saakka puiston edessä oleva bussipysäkki on pois käytöstä.

Suunnitelmissa on puistokummun madaltaminen, jotta siitä saadaan kadun suuntaan avoimempi. Puiston kaikki kalusteet uusitaan penkkejä ja pöytiä myöten, samoin kiveykset, valaistus ja istutukset.

Kaupungin tiedotteessa kerrotaan, että ikäihmiset ovat valinneet puiston laitteet ja istutettavat puulajit.

Jatkossa puiston toivotaan palvelevan aiempaa paremmin puiston vieressä olevan Immalan Loisteen asumisyksikön ikäihmisiä.

Tiedotteessa arvioidaan puistoremontin valmistuvan syyskuun loppuun mennessä.

Juttua muokattu 15.8.2022 klo 12.55. Kaupungin tiedotteen mukaan puiston kuntolaitteet ja istutettavat puulajit ovat ikäihmisten valitsemia, eivät Immalan Loisteen asumisyksikön asukkaiden valitsemia.

Lue myös: Huvikummun leikkipaikka Vuoksenniskalla puretaan tänä vuonna atomeiksi ja saneerataan yleiseksi puistoksi: Syynä jatkuva ilkivalta