Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymmenet pienet koululaiset osallistuvat uuteen aamupäivätoimintaan Imatralla – "Pyrimme siihen, että jokaiselle tarvitsijalle löytyy paikka"

Uusi aamupäivätoiminta alkaa perjantaina 12. elokuuta. Aiemmilta lukuvuosilta tuttu iltapäivätoiminta jatkuu jo torstaina 11. elokuuta.

Pienille koululaisille tarkoitettu uusi aamupäivätoiminta alkaa Imatralla perjantaina 12. elokuuta. Imatran kaupunki tiedottaa, että toimintaa järjestetään koululaisen omassa koulukeskuksessa aamuisin kello 7–9 välisenä aikana.

Opetus- ja nuorisopäällikkö Minna Rovio kertoo tiedotteessa, että hakemuksia on tullut runsaasti. Hyväksytyn päätökseen aamupäivätoimintaan on saanut noin 40 ensimmäisen ja toisen luokan oppilasta.

Eka- ja tokaluokkalaisille tarkoitettu iltapäivätoiminta jatkuu jo torstaina 11. elokuuta. Siihen osallistuu noin 170 lasta.

– Pyrimme siihen, että jokaiselle tarvitsijalle löytyy paikka, aamu- ja iltapäivätoiminnan koordinaattori Mari Leppänen sanoo tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan jonossa on tällä hetkellä muutamia toisen luokan oppilaita.

Maksulliseen aamu- ja iltapäivätoimintaan haetaan sähköisesti Imatran kaupungin verkkosivujen kautta. Paikkaa voi hakea myös kesken lukuvuoden.