Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatrankosken silta on kiinni ajoneuvoliikenteeltä tulevana tiistai-iltana, ensin on tutusti koskinäytös, sen jälkeen Ride Out -sarjan kuvauksia

Imatrankosken sillan kautta ei kannata yrittää yli autolla tai muulla moottoriajoneuvolla tulevana tiistai-iltana eli 9. elokuuta.

Silta on suljettu ensin koskinäytöksen vuoksi kello 17.45–18.20. Sen jälkeen silta pysyy kiinni kello 18.45–20.30, koska sillalla tehdään Ride Out -sarjan kuvauksia, tiedottaa Imatran kaupunki.

Sillan sulkeminen koskee luonnollisesti myös linja-autoja. Tuona aikana linja 3 ei aja Imatrankoskea pidemmälle. LInja-auton lähtö- ja päätepysäkki on sulun ajan Imatrankoski, ei Jakola.

Lue myös: Patsaalla voi aistia nyt Imatran ajojen kulta-aikojen tunnelmaa – Mukana tähtinäyttelijöitä Martti Suosalosta Kari Hietalahteen, katso kuvat ja video Jarno Saarisesta kertovan sarjan kuvauksista!

Lue myös: Kerrostalon asunnossa Tainionkoskentiellä pärähtävät keskiviikkona käyntiin Ride out -sarjan kuvaukset: "Ihana päästä viimeinkin Imatralle ja aloittamaan"