Vuoksen varrella jatkuvat Ride Out -sarjan kuvaukset vievät myös linja-autoja poikkeusreiteille – Mehiläismäen ja Sotkulammen pysäkit jäävät välistä

Linjat 1 ja 2 ajavat keskiviikosta perjantaihin Mehiläismäen ja Sotkulammen ohi Pietarintietä pitkin. Tänään keskiviikkona bussit eivät kulje myöskään Savikannantien kautta.

Ride Out -sarjan kuvaukset vaikuttavat tällä viikolla myös linja-autojen reitteihin, tiedottaa Imatran kaupunki. Alun perin vaikutuksia ei pitänyt olla julkiseen liikenteeseen.

Linjat 1 ja 2 ajavat poikkeusreiteillä keskiviikosta perjantaihin.

Lue myös: Patsaalla voi aistia nyt Imatran ajojen kulta-aikojen tunnelmaa – Mukana tähtinäyttelijöitä Martti Suosalosta Kari Hietalahteen, katso kuvat ja video Jarno Saarisesta kertovan sarjan kuvauksista!

Tänään keskiviikkona sarjaa kuvataan Vuoksentiellä, Linnankoskenkadulla, Linnansuontiellä ja Savikannantiellä. Välistä jää sen vuoksi kuusi pysäkkiä välillä Linnansuo-Rajapatsas sekä Mehiläismäen ja Sotkulammen pysäkit. Torstaina ja perjantaina sarjaa ei kuvata enää Savikannantiellä, joten linjat 1 ja 2 kulkevat siellä silloin taas normaalisti.

Linjat 1 ja 2 ajavat keskiviikosta perjantaihin Mehiläismäen ja Sotkulammen ohi Pietarintietä pitkin.

Lue myös: Kerrostalon asunnossa Tainionkoskentiellä pärähtävät keskiviikkona käyntiin Ride out -sarjan kuvaukset: "Ihana päästä viimeinkin Imatralle ja aloittamaan"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka