Lukijan uutinen | Ylioppilaat vuosimallia 1972 kokoontuivat Salo-Peltolan seurojentalolla – Tapaaminen oli niin mukava, että seuraavasta juhlasta sovittiin jo

Meistä tuli sairaanhoitaja, tehtaan johtaja, systeemisuunnittelija, päiväkodin opettaja, palveluarkkitehti, rakennusneuvos, tohtori, fysioterapeutti, toimistotyöntekijä, johtajan assistentti ja monta muuta työelämässä menestynyttä ihmistä.

Ylioppilaat 1972 Tainionkosken yhteiskoulusta luokanvalvojineen juhlivat riemuylioppilasjuhlien merkeissä 23. heinäkuuta Salo-Peltolan seurojentalolla Jäppilänniemen taidetien näyttelyn parissa. Paikallinen pitoemäntä Paula Muhli loihti herkullisen kalakeiton ja karjalanpiirakat sekä mansikkakakkua kahvin kera.

Paikalla oli kymmenen riemuylioppilasta ja kaikkien suosikkiluokanvalvoja Marja Ruohio. Hauskoja koulumuistoja ja menestyneitä urapolkuja kuultiin jokaiselta. WhatsAppin kautta saatiin terveiset myös Amerikasta Maaret Toprakcilta ja muita viestejä niiltä, jotka eivät tällä kertaa päässeet mukaan.

Tapaaminen oli niin mukava, että seuraava juhla sovittiin jo muutaman vuoden päähän.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka