Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Matias Vesterinen on sivussa motocrossin SM-sarjan kisasta lauantaina – Ruokolahtelainen on kiinni varusmiespalveluksen taisteluharjoituksessa

Imatran Moottorikerhon Matias Vesterinen, 20, ei pysty osallistumaan motocrossin SM-sarjan lauantaiseen osakilpailuun Tampereella. Tiedotteen mukaan ruokolahtelaiskuljettajan pitää olla samaan aikaan varusmiespalvelukseen kuuluvassa harjoituksessa.

Karjalan prikaatin valmiusyksikössä Vekaranjärvellä palveleva Vesterinen on parhaillaan kansainvälisellä harjoitusleirillä Niinisalossa.

Vesterinen on MX2-luokan hallitseva Suomen mestari. Aiemmin hänellä jäi väliin motocrosskauden toinen SM-osakilpailu, syynä sairastelu. Nyt myös neljäs osakilpailu jää ajamatta Tampereen Kaanaassa.

Tavallisesti SM-osakilpailut järjestetään sunnuntaisin, mutta tällä viikolla kilpaillaan jo lauantaina. Asia tuli Vesteriselle yllätyksenä. Kun samaan aikaan hänen varusmiespalveluksessaan päästään poikkeuksellisesti vapaalle vasta lauantai-iltana normaalin perjantain sijaan, ei ruokolahtelaista nähdä Kaanaassa.

MX2-luokan SM-sarjaa johtaa Orimattilan Moottorikerhon Mauno Nieminen. Toisena on Sipoon Moottorikerhon Kimi Koskinen ja kolmantena Heinolan Moottorikerhon Sampo Rainio. Vesterinen on kahden osakilpailun pisteillään kymmenentenä.