Lukuisat liikennerikokset työllistivät poliisia – Moottoripyöräilijä pakeni poliisia, Kuutostiellä haaviin jäi ylinopeutta ajanut moottoripyöräilijä ja henkilöauton kuljettaja

Lappeenrannan ja Imatran poliisia työllisti viikonvaihteessa lukuisat liikennerikokset, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Lappeenrannan Hartikkalassa henkilöauton kuljettaja ei havainnut kääntyessään polkupyörällä oikealta tullutta ja suoraan ajanutta alle 10-vuotiasta lasta. Lapsi törmäsi auton etuosaan ja lensi törmäyksen voimasta konepellille.

Lapselle aiheutui lääkärinhoitoa vaatimia vammoja, joista poliisi ei tiedota tarkemmin. Poliisi tutkii törmäystä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena.

Tutkinnassa törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamisia

Poliisilla on viikonlopulta tutkinnassa neljä törkeää liikenneturvallisuuden vaarantamista.

Kuutostiellä Lappeenrannassa poliisin haaviin jäi ylinopeutta ajanut moottoripyöräilijä ja henkilöauton kuljettaja. Moottoripyöräilijä ajoi 204 kilometrin tuntivauhtia, kun alueella oli 100 kilometrin tuntinopeusrajoitus. Henkilöauton kuljettaja ajoi noin kahden kilometrin matkalla 174 kilometrin tuntivauhtia, kun alueella oli 100 kilometrin tuntinopeusrajoitus. Poliisi määräsi molemmat kuljettajat väliaikaiseen ajokieltoon.

Joutsenossa kevytmoottoripyörän kuljettaja pakeni poliisia kevyen liikenteen väylällä noin 80 kilometrin tuntivauhdilla. Poliisi epäilee kuljettajaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Imatralla Kaukopäänkadulla poliisi sai kiinni moottoripyöräilijän, jolle mitattiin 40 kilometrin tuntinopeusrajoitusalueella 96 kilometrin tuntivauhti. Poliisi määräsi kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon.

Moottoripyöräilijä pakeni poliisia

Kuutostiellä Parikkalassa tapahtui henkilöauton ja mopoilijan välinen liikenneonnettomuus.

Rautjärvellä moottoripyöräilijä törmäsi henkilöauton perään.

Luumäen Taavetissa moottoripyöräilijä pakeni poliisia eikä noudattanut poliisin pysäytysmerkkiä. Pakonsa aikana moottoripyöräilijä ajoi noin 80 kilometrin tuntivauhtia, vaikka alueella on 40 kilometrin tuntinopeusrajoitus. Alustavassa poliisin tutkinnassa ilmeni, että alaikäisellä kuljettajalla oli käytössään kevytmoottoripyörä, jota ei oltu rekisteröity eikä sen käyttötarkoitus ollut tieliikennekäytössä.

Poliisi tutkii kaikkia kolmea tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja Luumäen tapauksessa poliisi epäilee kuljettajaa myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka