Keittiömestari Antti Lappalainen paiskii töitä koko kesän, koska työntekijöistä on pula – Ravintoloitsijat ennustavat vilkasta ravintolakesää
Ravintoloitsijat uskovat osan koronaepävarmuuden takia alaa vaihtaneista palaavan, mutta uusia tekijöitä tarvitaan jatkossa myös ulkomailta.
Ravintoloita vaivaa kova työvoimapula Etelä-Karjalassakin.
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.
Digitilauksen sisältö
- Uutisvuoksi.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu