Keittiömestari Antti Lappalainen paiskii töitä koko kesän, koska työntekijöistä on pula – Ravintoloitsijat ennustavat vilkasta ravintolakesää

Ravintoloitsijat uskovat osan koronaepävarmuuden takia alaa vaihtaneista palaavan, mutta uusia tekijöitä tarvitaan jatkossa myös ulkomailta.

Ravintoloita vaivaa kova työvoimapula Etelä-Karjalassakin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Uutisvuoksi.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi