Onnittelemme | Heidi Utulahti on vastannut Kolmikannan rajavartioaseman ruoasta jo 14 vuoden ajan – Presidentiltä tunnustuksen saanut emäntä jättää kotona ruoanlaiton miehelleen

Utulahden mukaan ruoan mausta saa rajavartioasemalla välittömän palautteen. Hänen bravuurejaan ovat erilaiset keitot.

Imatralainen Heidi Utulahti työskentelee emäntänä Kolmikannan rajavartioasemalla Parikkalassa. Viime viikolla tasavallan presidentti palkitsi Utulahden Suomen Valkoisen Ruusun mitalilla. Uutisvuoksi onnittelee!

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Uutisvuoksi.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi