Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tässäkö kesän villein grillimakkara? – Parikkalan tilalliset kehittivät uuden raakamakkaran villasiasta ja ylämaankarjasta

Parikkalalaiset lihatilalliset päättivät kokeilla, kuinka herkullista makkaraa saa aikaiseksi yhdistämällä paikallista villasikaa ja ylämaankarjaa. Uutuusmakkaralle saa kuka tahansa ehdottaa nimeä some-kilpailussa.

Parikkalasta on lähiaikoina tulossa erikoisuus alkaneelle grillikaudelle: villasian ja ylämaankarjan lihasta tehtyä raakamakkaraa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Uutisvuoksi.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi