Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vuoksenniskan kesä avataan perjantaina – "Hienoa, että pääsemme avaamaan kesän yhdessä", iloitsee Imitsin Mervi Leinonen

Kesänavauspäivänä Vuoksenniskalla on monenlaista ohjelmaa. Joissakin aktiviteeteissa on säävaraus.

Vuoksenniskan kesänavausta vietetään perjantaina 3. kesäkuuta.

Tapahtuman järjestävä Imatran Kaupunkikeskusta ry (Imitsi) kertoo tiedotteessa, että kesäkausi avataan virallisesti aamuyhdeksältä Vuoksenniskan torilla.

Kesänavauksen kunniaksi nautitaan pullakahvit, ja Imatran puhallinorkesteri soittaa kesäistä musiikkia.

Kesänavauspäivänä Vuoksenniskalla on tiedotteen mukaan monenlaista ohjelmaa. Esimerkiksi torin kirppis- ja myyntipaikat ovat ilmaisia.

Tiedotteessa kerrotaan, että kello 15 torille maalataan räsymattoja, nähdään taikurin esityksiä ja kuunnellaan musiikkia.

Seurakunta on varannut tarjottavaksi reilut 300 annosta hernekeittoa.

Lapsille kesänavauspäivän ohjelmassa on muun muassa pomppulinna ja talutusratsastusta. Myös Legomasters-ohjelmasta tuttu Ismo Aavaharju on paikalla Lego-rakennusteltan kanssa.

Lue lisää: Kyyneliä ja kuohua kesän avauksessa: Imatra sai feministisen patsaan ja yleisö sydämentykytyksiä koskenylittäjien horjahduksista – Katso kuvat!

Imitsin toiminnanjohtaja Mervi Leinonen kertoo tiedotteessa, että joissakin päivän aktiviteeteissa on säävaraus. Vaikka Suomen kesäsää voi olla oikukas, Leinonen odottaa perjantaita iloisin mielin.

– Hienoa, että pääsemme avaamaan kesän yhdessä myös Vuoksenniskalle, hän tunnelmoi tiedotteessa.

Kesänavauksen järjestelyissä ovat Imitsin lisäksi mukana Imatran kaupunki, Vuoksenniskan seudun Kauppakadut ry, K-Rauta Rautapertti, Imatran seurakunta ja Torikauppiasyhdistys.