Ravintola-alalla kärsitään työvoimapulasta Imatrallakin – "Kesätyöntekijöissä riitti kyllä etsimistä", sanoo ravintoloitsija Timo Mankki
Ravintola-ala on menettänyt suosiotaan erityisesti koronan seurauksena. Se näkyy nyt vaikeutena saada työntekijöitä.
Matkailu- ja ravintola-alalla on pulaa osaavista työntekijöistä. Esimerkiksi Puumalassa yritykset ovat joutuneet hankkimaan työvoimaa ulkomailta saakka.
Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.
Digitilauksen sisältö
- Uutisvuoksi.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu