Ravintola-alalla kärsitään työvoimapulasta Imatrallakin – "Kesätyöntekijöissä riitti kyllä etsimistä", sanoo ravintoloitsija Timo Mankki

Ravintola-ala on menettänyt suosiotaan erityisesti koronan seurauksena. Se näkyy nyt vaikeutena saada työntekijöitä.

Matkailu- ja ravintola-alalla on pulaa osaavista työntekijöistä. Esimerkiksi Puumalassa yritykset ovat joutuneet hankkimaan työvoimaa ulkomailta saakka.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Uutisvuoksi.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi