Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Matalalla lentäneet helikopterit helisyttivät ikkunoita Imatralla – Kyse oli armeijan harjoituksesta

Puolustusvoimien helikopterit kävivät laskeutumassa Immolassa.

Matalalla lentäneet helikopterit ihmetyttivät Imatralla lauantaina iltapäivällä. Kaupungin yllä lensi useampia koptereita, jotka saivat talojen ikkunat helisemään useilla asuinalueilla, muun muassa Linnankoskella ja Saareksiinmäellä.

Kaakkois-Suomen rajavartioston johtokeskuksesta kerrotaan, että kyse oli harjoituksesta. Puolustusvoimien helikopterit kävivät laskeutumassa Immolassa.

Vastaavia harjoituksia on jatkuvasti, joten mitään poikkeavaa armeijan helikoptereiden vierailuun ei rajavartioston mukaan liittynyt.

Parhaillaan Utin jääkärirykmentti osallistuu Karjalan prikaatin johtamaan Repo 22 -harjoitukseen. Harjoitus päättyy 3. kesäkuuta.

Tavoitteena on harjaannuttaa Utin jääkärirykmentin henkilöstöä, varusmiehiä ja reserviläisiä erikoisjoukkojen operaatioissa, Maavoimat tiedottaa. Harjoitukseen liittyy myös helikopterilentoja kaikkina vuorokauden aikoina.

Myös sunnuntaina 29. toukokuuta Imatran taivaalla on liikennettä, sillä Immolan lentokentällä vietetään ilmailupäivää. Vetonaulana on DC-3:n vierailu.

Lue myös: Uutisvuoksi lensi rajaa pitkin katsomassa, miltä siellä näyttää: Svetossa tehdas toiminnassa, Laatokan lähellä ehkä maastopalo – Katso kuvat!

Lue myös: Venäläisen ilma-aluksen epäillään loukanneen Suomen ilmatilaa itärajalla – Miksi Ilmavoimien hävittäjä lensi Imatran yllä?