Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ketterä julkisti kuusi uutta pelaajasopimusta – Liigakokemusta puolustukseen tuovat HPK:sta saapuva Valtteri Jeskanen ja Kajaanista tuleva Väinö Liikonen

Urheilutoimenjohtaja Turkka Partasen mukaan pelaajia hankittiin niin kärkirooleihin kuin tuomaan leveyttä ja kilpailua joukkueeseen.

Imatran Ketterä tiedottaa hankkineensa riveihinsä kuusi uutta pelaajaa. Joukkueeseen liittyvät puolustajat Valtteri Jeskanen, Väinö Liikonen ja Leevi Tanskanen sekä hyökkääjät Eemeli Takala, Rudi Maarni ja Tomi-Petteri Ansio.

21-vuotias Valtteri Jeskanen on viettänyt viimeiset seitsemän vuotta HPK:ssa. Siellä hän on pelannut yhteensä 69 ottelua Liigaa sekä 118 ottelua U20 SM-sarjaa. Jeskasen sopimus on yksivuotinen.

Väinö Liikonen on pelannut urallaan viisi ottelua Liigaa KooKoon paidassa. Viime kauden 20-vuotias Liikonen vietti Kajaanin Hokissa, jossa hän pelasi 42 ottelua pistein 2+7. Isokokoisen (192 cm/105 kg) puolustajan sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Laitahyökkkääjä Eemeli Takala on pelannut viimeiset kaksi kautta Mestistä Kokkolan Hermeksessä. Näiden kausien aikana syntyivät 79 ottelussa tehot 28+29. 21-vuotiaan Takalan sopimus on kestoltaan yhden kauden mittainen.

– Puolustajat Jeskanen ja Liikonen sekä hyökkääjä Takala ovat jo osoittaneet kykynsä miesten peleissä pelaamalla Liigaa ja Mestistä hyvällä tasolla. He tuovat meille kärkiosaamista, ja samalla kyse on kuitenkin todella nuorista pelaajista, joilla kehityspotentiaalia on reilusti, Ketterän urheilutoimenjohtaja Turkka Partanen kommentoi sopimuksia tiedotteessa.

Vahvistuksia tarpeen mukaan myös U20-joukkueeseen

Ketterään saapuvat myös puolustaja Leevi Tanskanen sekä hyökkääjät Rudi Maarni ja Tomi-Petteri Ansio. Kaikkien sopimukset ovat kaksivuotisia.

21-vuotias Tanskanen liittyy Ketterään HIFK:n U20-joukkueesta. Yhteensä Tanskanen on pelannut U20 SM-sarjaa 100 ottelua tehopistein 6+22.

Keskushyökkääjä Maarni saapuu Imatralle Kalajoelta, jossa hän lopetti kauden pelaten Suomi-sarjaa 7 ottelua tehoin 5+7. Alkukausi meni Kiekko-Espoon U20-joukkueissa. Yhteensä 21-vuotias Maarni on pelannut Suomi-sarjassa 28 ottelua, ja tehnyt niissä 32 tehopistettä.

Myös keskushyökkääjänä viihtyvä Ansio on pelannut junioriurallaan TPS:ssä ja Tutossa. Viime kaudella hän teki Tuton U20 SM-sarjajoukkueessa 33 pistettä 38 ottelussa. Vyölle kertyi myös kaksi ottelua Mestiksessä.

– Hyökkääjät Maarni ja Ansio sekä puolustaja Tanskanen ovat pelanneet pääsääntöisesti U20 SM-sarjaa ja ovat vasta murtautumassa Mestikseen. He tuovat meidän rosteriimme laajuutta ja kilpailua sekä samalla tarpeen mukaan vahvistavat myös Ketterän U20-joukkuetta SM-sarjassa, Turkka Partanen sanoo tiedotteessa.

Viime viikolla Ketterä julkisti ensimmäiset 16 sopimusta ensi kaudelle. Seuralla on nyt sopimukset ensi kaudesta kahden maalivahdin, seitsemän puolustajan ja 13 hyökkääjän kanssa.