Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nopeaa toimintaa Imatran kaupungilta! Myös Vintterin asukkaat pääsevät matkustamaan maksutta bussilla Mansikkalan siltaremontin ajan

Oikeus maksuttomaan bussiliikenteeseen ladataan iLipulle.

Imatran kaupunki toimi nopeasti ja päätti tarjota ilmaiset bussikyydit myös vintteriläisille Mansikkalan ratasillan remontin ajaksi.

Vintterin asukkaat luovuttivat maanantaina yli sadan henkilön allekirjoittaman nimilistan, jossa maksuttomia kyytejä toivottiin.

Kaupunki kertoo tiedotteessa, että Itä-Siitolan, Sienimäen ja Sotkulammen asukkaiden lisäksi kyydit tarjotaan nyt myös Vintterissä asuville.

Mansikkalan vanha silta sulkeutui kaikelta liikenteeltä tiistaina. Kevyt liikenne joutuu kiertämään remontin vuoksi Tornansillan ja Imatrankosken kautta. Silta on mittavan remontin vuoksi kiinni marraskuun loppuun saakka.

Oikeus maksuttomaan bussiliikenteen ladataan kaupungin mukaan iLipulle. Asukkaiden pitää olla yhteydessä kaupungin asiakaspalveluun, jotta he saavat käyttöönsä oikeuden maksuttomaan joukkoliikenteeseen.