Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Torikadun liikenneympyrä asfaltoidaan uusiksi Vuoksenniskalla – Mansikkalassa ja Karjalantiellä pyörätiet saavat kesän aikana uutta pintaa

Teiden asfaltointeihin on varattu 800 000 euroa.

Imatran kaupunki on varannut tänä vuonna noin 800 000 euroa teiden päällystys- ja paikkaustöihin, kaupunki tiedottaa. Ensimmäiset urapaikkaukset ja valuasfaltoinnit tehdään kesäkuun alussa. Kohteita on ympäri kaupunkia.

Kesän suurin urakka on Vuoksenniskalla Torikadulle johtavan liikenneympyrän asfaltointi. Kohde vaatii erityisiä liikennejärjestelyitä muun muassa Stora Enson tehtaille vievän raskaan liikenteen ohjauksen takia.

Urakan tarkkaa ajankohtaa ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta Mitra arvioi ajankohdaksi heinä-elokuun vaihdetta. Myös ympyrään johtavia teitä asfaltoidaan noin 100 metrin matkalta.

Mansikkalassa asfaltoidaan pyörätietä

Kriittisimmät kevyen liikenteen väylien päällystystyöt tehdään Imatran urheilutalolta ja uimahallilta kauppakeskus Mansikkapaikkaan sekä Karjalantiellä ratasillalta vanhalle K-Raudalle asti.

Kaupunki tiedottaa näiden päällystystöiden alkamisesta myöhemmin.

Asemäentiellä alkoi viime syksynä kevyen liikenteen väylän rakentaminen. Työt jatkuvat tänä kesänä. Asfaltointi aloitetaan touko-kesäkuun vaihteessa, ja se valmistuu juhannukseen mennessä.

Kaikissa kaupungin asfaltoinneissa on tänä vuonna pääurakoitsijana Peab Industry -osakeyhtiö, jolla on optio myös ensi vuodelle.