Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ruokolahtelainen Matias Vesterinen, 19, päätti jatkaa ajouraansa – Hän puolustaa motocrossin SM-titteliään tällä kaudella intin ehdoilla

Vesterinen mietti viime talvena pitkään, mitä tekee ajouransa suhteen. Hän päätyi jatkamaan.

Ruokolahtelainen Matias Vesterinen, 19, lähtee puolustamaan motocrossin Suomen mestaruuttaan poikkeuksellisissa oloissa.

Takana on tiedotteen mukaan pitkä harkintatauko ja käynnissä varusmiespalvelus Vekaranjärvellä. Miehen suunnitelmissa on myös paluu EM-tasolle.

Imatran Moottorikerhoa edustava Vesterinen aloitti varusmiespalveluksen tammikuun alussa. Valmiusyksikön jääkäri suorittaa vuoden palveluksen. Motocrossin kilpailukausi meneekin sen ehdoilla.

Vesterinen kertoo tiedotteessa, että tällä hetkellä ajoa on intin vuoksi alla vasta reilut kymmenen tuntia. Normaalitilanteessa takana olisi jo 80 ajotuntia.

Vesterinen voitti uransa ensimmäisen SM-kullan viime kaudella. Hän on luonut kansainvälistä uraa EM- ja MM-tasolla jo vuosia.

Hän ei ole kuitenkaan vielä koskaan kilpaillut Euroopan mestaruussarjassa.

Tiedotteessa kerrotaan, että Vesterinen mietti viime talvena pitkään, mitä tekee ajouransa suhteen. Hän päätyi jatkamaan kilpauraansa. Vesterinen aikoo lähteä tämän kauden kisoihin aiempaa rennommin.

Tämän kauden Vesterinen keskittyy SM-sarjaan, ensi vuoden suunnitelmissa on täysipainoinen paluu EM-tasolle.

Motocrossin kuusiosainen SM-sarja käynnistyy Karkkilasta sunnuntaina 22. toukokuuta. Kauden Vesterinen päättää kotiradallaan Imatralla 11. syyskuuta.