Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lappeenrannan Rock in the city -festivaali perutaan – Syynä ennakkolippujen huono menekki

Järjestäjä lupaa palauttaa jo ostettujen lippujen rahat.

Etelä-Karjala jää ilman yhtä suurta kesätapahtumaa, kun heinäkuulle suunniteltu Rock in the city -festivaalitapahtuma perutaan. Lappeenrantaan suunnitellun tapahtuman peruutuksesta tiedottaa tapahtumajärjestäjä RH-Entertainment Oy.

Yhtiö peruu Lappeenrannan lisäksi myös Helsingin ja Lahden tapahtumat. Lappeenrannassa festivaalien piti olla 22.–23. heinäkuuta.

Syynä tapahtumien perumiseen on järjestäjän mukaan ennakkolippujen huono menekki.

RH Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala pahoittelee peruutusta yhtiön tiedotteessa ja toteaa, että hankalatkin ratkaisut on hyvä tehdä mahdollisimman ajoissa niin asiakkaiden, yhtyeiden kuin kaikkien asianomaisten takia.

Tapahtumaan jo ostetut liput voi palauttaa 31.8.2022 mennessä. Tällöin järjestäjä lupaa palauttaa lipunhinnan ja toimituskulut kokonaisuudessaan.

Lappeenrannan tapahtumassa piti esiintyä muun muassa Uriah Heepin, Stam1nan, Lordin ja Brother Firetriben. Rock in the city on järjestetty Lappeenrannassa kahdesti aiemmin, vuosina 2019 ja 2021.