Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yhdistykset toimivat | Vuoksenlaakson teknillisen seuran puheenjohtajaksi Matti Salonen

Vuoksenlaakson teknillisen seuran sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Imatran Valtionhotellissa 16. maaliskuuta 2022.

Kokouksessa oli paikalla 23 yhdistyksen jäsentä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Kari Kenttämaa ja sihteerinä Markku Veijalainen.

Kokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin toimintakertomus vuodelta 2021 ja toimintavuoden 2021 tilinpäätös sekä myönnettiin tili- ja vastuuvapaus tili- ja vastuuvelvollisille. Lisäksi käsiteltiin ja hyväksyttiin toimintasuunnitelma vuodelle 2022.

Seuran puheenjohtajaksi vuodelle 2022 valittiin Matti Salonen ja varapuheenjohtajaksi Kari Kenttämaa.

Johtokunnan erovuoroisten jäsenten Seppo Hintsasen ja Erkki Mäkivuodin tilalle valittiin Kari Surmanaho ja Jari-Jukka Asikainen.

Markku Veijalainen ja Lasse Vihavainen valittiin uudelleen. Edellisten lisäksi johtokunnassa jatkavat vanhoina jäseninä Pentti Heikkinen, Kari Kenttämaa, Matti Salonen ja Hannu Varho.

Toiminnantarkastajiksi valittiin Hannu Isoniemi ja Vesa Sutinen, sekä heidän varahenkilöikseen Irma Isoniemi ja Kirsti Sutinen.

Jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan (10 euroa per vuosi) toimintavuonna 2022. Kannatusjäsenmaksu on 250 euroa per vuosi.

Yhdistys on toimintavuonna 2021 lahjoittanut perinteisesti stipendin Saimaan ammattiopiston tekniikan alan opiskelijalle.

Vuoksenlaakson teknillinen seura täyttää tänä vuonna 80 vuotta.

Seuran toiminnasta ilmoitetaan Uutisvuoksessa ja/tai sähköpostilla/jäsenkirjeellä.

Kirjoittaja on Vuoksenlaakson teknillisen seuran varapuheenjohtaja.