Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisilla työntäyteinen viikonloppu Etelä-Karjalassa – Imatralla on tehty pahoinpitelyt ravintolassa ja perhepiirissä

Alkuviikosta poliisin tutkittavaksi tuli lisäksi kaksi Venäjän hyökkäyssotaan liittyvää kannanottoa.

Poliisia ovat työllistäneet viikonloppuna Etelä-Karjalassa muun muassa väkivalta- ja liikennerikokset. Tieto selviää Kaakkois-Suomen poliisin tiedotteesta.

Imatran keskustassa sijaitsevassa ravintolassa on tehty pahoinpitely, joka on poliisin tutkinnassa. Pahoinpitely on poliisin mukaan usean henkilön välinen. Yksi heistä on toimitettu vammojen vuoksi Etelä-Karjalan keskussairaalaan.

Tapahtumapaikalta otettiin kiinni kaksi henkilöä, joita poliisi epäilee pahoinpitelystä.

Imatralaisessa kerrostaloasunnossa on lisäksi tehty perheväkivaltaa. Tekovälineenä on ollut paistinpannu. Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä.

Poliisi ei tiedota väkivallantekojen uhrien vammoista tarkemmin.

Liikenteessä poliisin haaviin jäi Imatralla kaksi autoilijaa, joita se epäilee rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta. Kuljettajat tavoitettiin Vuoksenniskalla ja Imatrankoskella.

Z-kirjain toimiston ikkunassa Lappeenrannassa

Alkuviikon aikana Lappeenrannan keskustassa sijaitsevan toimiston ikkunaan oli kirjoitettu Venäjän Ukrainaan kohdistuvan hyökkäyssodan symbolina käytetty Z-kirjain. Ikkunaan oli lisäksi kirjoitettu venäjäksi "slava russia", tiedotteesta selviää.

Asianomistaja on poistanut kirjoitukset ikkunasta. Asiaa tutkitaan vahingontekona.

Viikon mittaan poliisi sai lisäksi ilmoituksia ajoneuvosta, johon oli kirjoitettu sotaan liittyvä provokatiivinen teksti. Poliisi oli yhteydessä ajoneuvon haltijaan, ja tämä on poistanut tekstin autosta.

Poliisi jatkaa asian esitutkintaa eikä toistaiseksi tiedota aiheesta tarkemmin.