Näin naapurissa | Hotelli Punkaharjun yrittäjä Saimi Hoyer odottaa kahden rankan vuoden jälkeen vilkasta matkailukesää – "Sieniviikonloppujen kysyntä on räjähtänyt"

Hotelli Punkaharju on muuttunut tapahtumataloksi. Yrittäjä Saimi Hoyer uskoo, että koronan aiheuttama luontoinnostus säilyy.

Hotelli Punkaharjun yrittäjä Saimi Hoyer katsoo ravintolan ikkunasta ulos valoon päin, muutenkin kuin konkreettisesti. Talvi on taittumassa ja kevät tuo säpinää hotellille, joka on muuntunut myös tapahtumataloksi.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Uutisvuoksi.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi