Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yhdistykset toimivat | Imatran NNKY:n puheenjohtajana jatkaa Sini Kouvonen

Imatran NNKY on aloittanut jäsenten kahvi- ja juttupiirit. Seuraava tapaaminen on lauantaina 2. huhtikuuta.

Imatran NNKY:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin lauantaina 19. maaliskuuta Olavinkulmassa. Paikalla oli kahdeksan yhdistyksen jäsentä. Hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin heti vuosikokouksen jälkeen samassa paikassa.

Hallituksen ja samalla yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Sini Kouvonen, varapuheenjohtajaksi valittiin Anna-Liisa Kojo.

Hallitukseen valittiin uusina jäseninä Senja Gerdt ja Minna Hilvonen, hallituksessa jatkavat Nadja Rinkinen ja sihteeri Marjatta Ylitalo.

Varajäseniksi valittiin Pia Rita ja Susanna Sorvali.

Kesäkotitoimikuntaan valittiin Nadja Rinkinen, Pia Rita ja Marita Saloniemi. Tapahtumatoimikuntaan valittiin Senja Gerdt, Pia Rita, Marita Saloniemi ja Susanna Sorvali.

Historiikkitoimikuntaan valittiin Anna-Liisa Kojo, Leila Lehtinen ja Marjatta Ylitalo.

Imatran NNKY on aloittanut jäsenten kahvi- ja juttupiirit. Seuraava tapaaminen on lauantaina 2. huhtikuuta kello 13 Fysiokammarissa (Vuoksenniskant. 76). Seuraavat tapaamiset ovat Olavinkulmassa 26. huhtikuuta ja 24. toukokuuta kello 18.

Kevään viimeistä tapaamista vietetään kevätlaulajaisten merkeissä. Äitienpäiväjuhla on 7. toukokuuta kello 13 Olavinkulmassa.

Jäsenten virkistyspäivät Rantalassa ovat 13. kesäkuuta, 11. heinäkuuta ja 8. elokuuta.

Imatran NNKY:n historiaa, valokuvia, muistelmia ja lehtijuttuja, kerätään keväällä 2023 pidettävää tapahtumaa ja yhdistyksen historiikkia varten.

Otamme mielellämme vastaan materiaalia ja tulemme myös haastattelemaan.

Marjatta Ylitalo