Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eksote: 672 uutta koronatartuntaa Etelä-Karjalassa viime viikon lopulla – Sairaalassa vähemmän potilaita viikon takaiseen verrattuna

Taudin tilannekuva maakunnassa päivitetään seuraavan kerran tiistaina.

Etelä-Karjalassa on todettu viime torstaista alkaen 672 uutta koronavirustartuntaa. Torstaina uusia tapauksia oli 185, perjantaina 226, lauantaina 127 ja sunnuntaina 134.

Sairaalahoidossa on samanaikaisesti ollut 17–22 koronatartunnan saanutta potilasta.

Luvuissa ovat mukana erikoissairaanhoidossa, teho-osastolla ja perusterveydenhuollon osastoilla hoidettavat potilaat.

Tiedot käyvät ilmi Etelä-Karjalan sosiaali ja terveyspiirin (Eksote) koronavirussivuilta.

Viikko sitten maanantaina uusia koronatartuntoja raportoitiin torstaista alkaen yhteensä 629.

Sairaalahoidossa oli tuolloin 26–32 koronatartunnan saanutta potilasta, joten potilaiden määrä on hieman laskenut viikon takaiseen verrattuna.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on raportoinut viime torstaista alkaen 844 uutta koronatapausta Etelä-Karjalassa.

Imatralla uusi tartuntoja on todettu 141, Lappeenrannassa 549, Lemillä 18, Luumäellä 32, Parikkalassa 18, Rautjärvellä 13, Ruokolahdella 29, Savitaipaleella 14 ja Taipalsaarella 30.

Tiedot käyvät ilmi tartuntatautirekisterin covid-19-tapauksista.

Epidemian alusta Eksote on todennut yhteensä 16 099 varmistettua koronatartuntaa Etelä-Karjalassa, THL on rekisteröinyt 15 664 tapausta.

Sairaanhoitopiirien ilmoittamat lukemat päivittyvät yleensä THL:n tietokantaan pienellä viiveellä.

Tartuntalukemat eivät anna todellista kuvaa koronatartuntojen määrästä Etelä-Karjalassa, sillä kaikkia sairastuneita ei testata enää virallisesti terveydenhuollossa.

Taudin tilannekuva Etelä-Karjalassa päivitetään seuraavan kerran tiistaina.