Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatralaiset pääsevät viimeinkin tutustumaan uusiin kouluihin: Imatran koulukeskuksissa on avoimet ovet huhtikuussa

Kuntalaiset eivät ole päässeet aikaisemmin tutustumaan koulukeskuksiin koronatilanteen takia.

Imatralaiset ja kaikki muutkin halukkaat pääsevät tutustumaan Imatran kolmeen uuteen koulukeskukseen huhtikuussa. Avoimien ovien päivää vietetään torstaina 7. huhtikuuta kello 16–20, kaupunki tiedottaa.

Kouluverkkouudistuksen yhteydessä Imatralle rakennettiin kolme uutta koulukeskusta. Vuoksenniskan uusi koulu valmistui vuonna 2019, Mansikkalan koulu vuonna 2020 ja viimeisimpänä Kosken koulu syksyllä 2021.

Kuntalaiset eivät ole päässeet tutustumaan koulukeskuksiin, koska avoimia ovia ei ole pystytty järjestämään koronatilanteen takia.

Avoimien ovien yhteydessä imatralaiset pääsevät myös tutustumaan nykykoulujen toimintaan. Paikalla oleva henkilökunta ja oppilaat kertovat kouluista ja koulujen toiminnasta.

Avoimien ovien päivänä koulukeskuksien välillä kulkee maksuton linja-autokyyti puolen tunnin välein.

Kaupunki muistuttaa tiedotteessaan, että koulut ovat kengättömät. Kouluilla on tarjolla kenkäsuojia ulkojalkineiden päälle, tai halutessaan mukaan voi ottaa sisäkengät.