Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin naapurissa | Jouni Hynynen on mukana Suomen surkein kuski -tv-ohjelmassa

Lisäksi ohjelmassa nähdään lappeenrantalainen pariskunta Janita ja Antti.

Lappeenrantalainen pariskunta ja muusikko Jouni Hynynen osallistuvat heikkoja ajotaitoja esittelevään Suomen surkein kuski -tv-ohjelmaan.

Pelkillä etunimillään ohjelmassa esiintyy pariskunta Janita ja Antti. Tiedotteen mukaan kymmenen vuotta sitten ajokortin saanut Janita on kokematon autoilija, joka kulkee kaikki matkat mieluummin polkupyörällä. Ohjelmasta pari etsii apua Janitan rattikammoon. Pariskunta kieltäytyi haastattelupyynnöstä tässä vaiheessa.

Sarjan kahdeksannella tuotantokaudella mukana on myös muutamia julkisuudesta tuttuja henkilöitä, joista yksi on Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynynen.

Hynynen pistäytyy sarjassa nähtävissä ajotaitotehtävissä ja istahtaa myös surkeimman kuskin tittelistä kilpailevien kuljettajien kyytiin.

Suomen surkein kuski -sarjassa seurataan kymmentä Suomen huonointa kuljettajaa, jotka kilpailevat ajotaitoja vaativissa tehtävissä. Parhaimmin tehtävistä suoriutuneet kuljettajat pudotetaan kilpailusta pois, kunnes jäljellä on yksi, Suomen surkeimmaksi tituleerattava kuljettaja.

Sarjan avausjakso nähdään MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa maanantaina 21. maaliskuuta kello 21.

Juttua muokattu 4.3.2022 kello 10.06. Korjattu väärä tieto kuvatekstistä.