Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eksote: Alkuviikolla 786 uutta koronatartuntaa Etelä-Karjalassa – Tartuntojen määrä laski viikon takaiseen verrattuna

Sairaalahoidossa on ollut 19–23 koronapositiivista potilasta alkuviikolla.

Etelä-Karjalassa on todettu alkuviikolla 786 uutta koronavirustartuntaa. Maanantaina uusia tapauksia oli 295, tiistaina 248 ja keskiviikkona 243.

Sairaalahoidossa on ollut 19–23 koronapositiiviseksi todettua potilasta. Luvuissa ovat mukana erikoissairaanhoidossa, teho-osastolla ja perusterveydenhuollon osastoilla hoidettavat potilaat.

Tartuntojen määrä on jonkin verran pienempi kuin viikko sitten, jolloin alkuviikolla todettiin yhteensä 939 uutta koronatartuntaa.

Tiedot käyvät ilmi Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) koronavirussivuilta.

Tartuntalukemat eivät anna todellista kuvaa koronatartuntojen määrästä Etelä-Karjalassa, sillä kaikkia sairastuneita ei testata enää virallisesti terveydenhuollossa.

Epidemian alusta varmistettuja koronata​rtuntoja on​ tode​ttu​ Etelä-Karjassa yhteensä 12 731. Epidemian tilannekuva maakunnassa päivitetään seuraavan kerran ensi tiistaina 8. maaliskuuta.

Tämän viikon tiistaina 1.3. käytännössä kaikki koronarajoitukset Suomessa purettiin.

THL raportoi 768 tapausta

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on tilastoinut maanantaista alkaen 768 uutta koronatartuntaa Etelä-Karjalassa.

Imatralla uusia tartuntoja on todettu 157, Lappeenrannassa 501, Lemillä 22, Luumäellä 17, Parikkalassa 10, Rautjärvellä 14, Ruokolahdella 16, Savitaipaleella 15 ja Taipalsaarella 16.

Yhteensä THL on tilastoinut Etelä-Karjalassa 11 477 tartuntaa. Tiedot käyvät ilmi tartuntatautirekisterin covid-19-tapauksista.

THL:n koronatartuntojen raportoinnissa olleen teknisen vian takia osa tartunnoista saattaa päivittyä järjestelmään viiveellä. Vika ilmeni viime perjantaina ja jatkui vielä tämän viikon alussa.