Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ruokolahdella viikonloppuna kolme pahoinpitelyä – Kaikkiin tekoihin liittyi alkoholi

Simpeleellä poliisin haaviin jäi huumeissa ajanut autoilija.

Useat väkivallanteot ovat työllistäneet poliisia viikonloppuna Etelä-Karjalassa. Rikoksia on tehty myös liikenteessä, selviää Kaakkois-Suomen poliisin tiedotteesta.

Lauantai-iltana Ruokolahdella pahoinpideltiin mies. Kyse oli perheväkivallasta. Miestä lyötiin eri puolille vartaloa, ja poliisi tutkii tekoa pahoinpitelynä.

Samana iltana ruokolahtelaisessa ravintolassa pahoinpideltiin mieshenkilö. Nainen kuristi miestä ravintolassa ja löi tätä nyrkillä kasvoihin.

Pahoinpitelynä tutkitaan myös kahden miehen välienselvittelyä ruokolahtelaisessa yksityisasunnossa. Uhria oli poliisin mukaan kuristettu. Poliisi ei tiedota vammoista tarkemmin.

Lisäksi joutsenolaisessa ravintolassa pahoinpideltiin lauantai-iltana mieshenkilöä. Häntä lyötiin nyrkillä kasvoihin. Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä.

Huumekuskeja liikenteessä

Perjantain ja lauantain aikana poliisin haaviin jäi Etelä-Karjalassa kolme päihtynyttä kuljettajaa. Heistä yksi jäi kiinni Simpeleellä ja kaksi Lappeenrannassa. Kaikki kolmea liikkuivat henkilöautolla.

Poliisi epäilee kaikkia kolmea kuljettajaa rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.