Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tainionkosken kirkossa rukoillaan torstai-iltana rauhan puolesta – Murhe tänä aamuna oli vahva, sanoo kirkkoherra Mari Parkkinen

Imatran seurakunta toivottaa kaikki tervetulleeksi illalla Tainionkosken kirkkoon sytyttämään kynttilän rauhan puolesta.

Järkyttävät uutiset Venäjän aloittamasta sodasta Ukrainassa kiirivät ympäri maailmaa torstaiaamuna. Sota Euroopan rajojen sisäpuolella järkyttää ja huolestuttaa kaikkialla.

Imatran seurakunta järjestää torstaina illalla yhteisen rukoushetken rauhan puolesta kello 19 Tainionkosken kirkossa.

– Tänä aamuna on herätty siihen, että Ukrainassa on sota alkanut. Siihen on hyvä reagoida heti. Toinen syy on, että piispamme ovat kautta linjan kehottaneet kaikkia seurakuntia pitämään rukoushetken, kertoo Imatran seurakunnan kirkkoherra Mari Parkkinen.

Kirkkoherra oli aamulla epäuskoinen lukiessaan uutisotsikoita Ukrainan sodasta. Hän on surullinen, kun usko ihmisyyteen menee taas kerran.

– Se on surullista ja murheellista, kun sotaa käydään. Tavalliset ihmiset kärsivät sotatoimien keskellä. Murhe tänä aamuna oli vahva, Parkkinen sanoo.

Imatran seurakunta toivottaa kaikki tervetulleeksi illalla Tainionkosken kirkkoon sytyttämään kynttilän rauhan puolesta.