Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatran kaupunki palkitsi 36 imatralaista vuonna 2021 menestynyttä urheilijaa – Koronapandemian takia palkitsemistilaisuutta ei järjestetty

Imatran kaupunki on palkinnut stipendeillä 36 imatralaista urheilijaa vuoden 2021 suorituksista. Palkittujen lajikirjo on laaja: mukana on niin karatekoja, ampumajuoksijoita, yleisurheilijoita, vapaaottelijoita, painijoita kuin jääpalloilijoitakin.

Tunnetuin palkittu on Imatran Urheilijoiden kolmiloikkaaja Senni Salminen, joka pisti viime kesänä kolmiloikan SE-tuloksen kahdesti uusiksi, ja edusti Suomea Tokion kesäolympialaisissa.

Koronapandemian takia erillistä palkitsemistilaisuutta ei järjestetä. Kaupunki onnitteli palkittuja urheilijoita sähköpostitse.

Palkitsemisen ehtona oli SM-kisoissa saavutettu palkintosija 17–23-vuotiaiden sarjoissa sekä PM-, EM- ja MM-kisojen yleisissä sarjoissa.

Kaupungin tiedotteen mukaan olympialaisissa ja paralympialaisissa saavutettu menestys arvioitiin erikseen tapaus- ja lajikohtaisesti.