Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yhdistykset toimivat | Kaakkoisrajan eläkeläiset pitää vuosikokouksen heti tilanteen salliessa

Kaakkoisrajan eläkeläiset -yhdistys on perustettu vuonna 1986. Toiminnan tarkoituksena on olla eläkkeelle jääneiden yhdyssiteenä: järjestää virkistystapahtumia, lomanviettomahdollisuuksia, kokouksia, kursseja, neuvonta- ja luentotilaisuuksia sekä harjoittaa julkaisu- ja tiedotustoimintaa.

Koronan seurauksena yhdistyksen toiminta on ollut viranomaispäätöksillä rajoitettua. Hallitus on kokoontunut vain etä- ja puhelinkokouksina hoitamaan juoksevia asioita. Toivottavasti tautitilanne hellittää pian, että pääsemme toteuttamaan toimintamme periaatteita.

Tietosuojalain perusteella emme saa eläkkeelle siirtyneiden yhteystietoja, jotta voisimme olla heihin yhteydessä. He voivat kuitenkin ottaa yhteyttä hallituksen jäseniin, jotta asia saadaan kuntoon.

Hallituksen puheenjohtajana on Markku Männistö (p. 040-7562073), varapuheenjohtajana Seppo Savolainen (p. 050-3753045) ja sihteerinä Ritva Hänninen (p. 040-7086145).

Myös nykyisiä jäseniä pyydetään ilmoittamaan puhelinnumeronsa ja WhatsApp-tietonsa hallituksen jäsenille, jotta voidaan perustaa WhatsApp-ryhmä yhteydenpitoa varten. Tämä siitä syystä, että postituskulut vievät toimintavaroistamme kolmasosan, mikä taas johtaa muun toiminnan rajoittamiseen varojen puutteessa.

Yhdistyksen vuosikokous pidetään heti tilanteen salliessa. Kokouksessa päätetään tulevan toiminnan suuntaviivat.

Jokainen vapaajäsen, varsinainen jäsen ja jäseneksi aikova on tervetullut yhdistyksen kokoukseen.

Nykyinen hallitus toivottaa kaikille Kaakkoisrajan eläkeläisille ja eläkkeelle jääneille hyvää terveyttä vuonna 2022 ja pitkää ikää.

Kaakkoisrajan eläkeläisten hallitus