Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Saimaan alue hakee eurooppalaista gastronomiatitteliä vuodeksi 2024 – Ulla Liukkonen on yksi itäisen Suomen matkailua edistämään valituista ruokalähettiläistä

Kehitystyön tavoitteena on nostaa itäinen Suomi kiinnostavaksi matkailukohteeksi Lapin ja Helsingin rinnalle.

Saimaan alueesta pyritään kehittämään yksi Euroopan ruokamatkailun keskuksista. Alueelle haetaan European Region of Gastronomy -titteliä vuodeksi 2024.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Uutisvuoksi.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi