Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Teatteri Imatran musikaalin ensi-ilta lykkääntyy pahan koronatilanteen vuoksi  – Myös Virta-opiston aikuisryhmien aloitus siirtyy kahdella viikolla

Elämää ikkunan takana -musikaalin ensi-ilta on 5. helmikuuta. Alkuperäisen ensi-illan lisäksi teatteri Imatra peruu esityksensä 27.–29. tammikuuta kokonaan.

Teatteri Imatran Elämää ikkunan takana -musikaalin ensi-iltaa siirretään kahdella viikolla koronatilanteen heikkenemisen takia, Imatran kaupunki tiedottaa.

Uusi ensi-iltapäivä on 5. helmikuuta. Alun perin se oli tarkoitus järjestää 22. tammikuuta. Koronatilanteen takia 27.–29. tammikuuta pidettävät esitykset perutaan kokonaan.

Virta-opiston aikuisryhmien aloitus siirtyy

Virta-opiston aikuisten harrasteryhmien aloitus siirtyy niin ikään kahdella viikolla. Opetuksen piti käynnistyä ensi viikolla, mutta koronatilanteen heikkenemisen takia ryhmät aloittavat aikaisintaan viikolla 4.

Aloitusten siirtäminen koskee myös aikuinen–lapsi -ryhmiä sekä kirjaston filosofiakahvilaa ja lukupiiriä.

Lasten ja nuorten kaikki harrastetoiminta sekä aikuisten yksilöopetus opistossa jatkuu ensi viikolla normaalisti.

Kirjastot ja museot toimivat normaalisti, mutta tiloissa on vahva maskisuositus. Imatran liikuntatiloissa on koronapassi käytössä.

Imatran kaupungin koronatiimi suositteli jo tiistaina aikuisten merkittävän ja kohtalaisen riskin ryhmäharrastusten ja joukkueurheilun keskeyttämistä 23. tammikuuta asti.

Aikuisharrastusten keskeyttäminen on viime kädessä seurojen ja toimijoiden omassa harkinnassa.