Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

LAB-ammattikorkeakoulussa tarjolla paikkoja kymmeneen ja LUTissa kuuteen englanninkieliseen koulutukseen

LAB-ammattikorkeakoulussa on tarjolla paikkoja kymmeneen ja Lappeenrannan–Lahden teknillisessä yliopistossa (LUT) kuuteen englanninkieliseen ohjelmaan vuoden ensimmäisessä yhteishaussa.

Lappeenrannassa ja Lahdessa toimivassa LAB-ammattikorkeakoulussa haettavissa on yhteensä 320 opiskelupaikkaa liiketalouden, tekniikan, sosiaali- ja terveysalan, muotoilun sekä hotelli-, ravintola- ja matkailualalle,

Nyt tarjolla olevista paikoista suurin osa Bachelor-tason koulutuksiin, jotka vastaavat suomenkielistä AMK-koulutusta, LAB kertoo tiedotteessaan.

LUT-yliopiston kandidaattiohjelmat ovat kolmevuotisia. Tutkinnon suoritettuaan voi jatkaa opiskelua maisteritutkintoon.

LUT toteuttaa neljä kuudesta englanninkielisestä kandiohjelmasta kiinalaisen Hebein teknillisen yliopiston kanssa. Valmistuneet saavat todistukset molemmista yliopistoista eli suorittavat kaksoistutkinnon, tiedotteessa kerrotaan.

Syksyllä Lahden kampuksella alkaa uusi tuotantotalouden kandidaattiohjelma, joka on ensimmäinen englanninkielinen Suomessa.

Vuoden ensimmäinen yhteishaku alkaa 5. tammikuuta ja päättyy 19. tammikuuta. Opinnot alkavat tämän vuoden syksyllä.

Yhteishaku suomenkielisiin koulutuksiin on 16.–30. maaliskuuta.

Päivitetty 4.1.2022 kello 15.46. Lisätty tiedot Lappeenrannan–Lahden teknillisen yliopiston englanninkielisistä ohjelmista.