Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yhdistykset toimivat | Imatrankosken eläkkeensaajien puheenjohtaja vaihtui

Imatrankosken eläkkeensaajien syyskokous keräsi koronatilanteessta huolimatta jäsenistöä kiitettävästi paikalle Olavinkulmaan.

Puheenjohtajan avattua kokouksen valittiin tämän kokouksen toimitsijat. Puheenjohtajaksi valittiin Eila Soikkeli ja sihteeriks i Eila Mäkinen, pöytäkirjan tarkastajiksi Sylvi Turpeinen ja Jouko Kinnunen. Päätettiin jäsenmaksun suuruus.

Kuultiin vuodelle 2022 talousarvio ja toimintasuunnitelma. Ne käytiin läpi ja hyväksyttiin molemmat.

Toivotaan, ettei korona sotke suunnitelmia.

Valittiin vuodelle 2022 puheenjohtaja, esitettiin Anneli Luostarista ja hänet hyväksyttiin.

Hallituksen jäsenten määräksi päätettiin kuusi varsinaista jäsentä ja kuusi varajäsentä. Hallituksen varsinaiset jäsenet ovat: Lasse Wallenius, Sylvi Turpeinen, Eila Mäkinen, Tuula Kovanen, Eeva-Liisa Suovanen ja Kari Toivari.

Saimme hallitukseen uusia jäseniä, Sylvi Turpeinen ja Lasse Wallenius, joka myös valittiin varapuheenjohtajaksi. Sylvi Turpeinen valittiin pääemännäksi.

Jäsenasioita hoitaa myös vuonna 2022 Anne Paavilainen, joka toimii myös varasihteerinä. Matkavastaavana toimii Tuula Kovanen.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Raimo Sievänen ja varalle Veikko Puska.

Kymen piirihallituksen kokouksiin valittiin Anneli Luostarinen ja varalle Mailis Kukkurainen, syys-ja kevätkokous edustajat ovat: Erkki Päivärinta, Kari Toivari ja Mailis Kukkurainen, varalla Tuula Kovanen, Eila Mäkinen ja Anneli Luostarinen.

Ilmoittelussa käytämme Uutisvuoksea, pääosin seurapalstaa. Ilmoittelemme myös yhdistyksen kotisivuilla sekä toimintakalenterissa ja viikottain torstaikerhossa.

Olemme edustettuna Imatran Palvelutaloyhdistyksessä, kokousedustajat ovat Raimo Sievänen ja varalla Anneli Luostarinen. Olemme edustettuna myös vanhusneuvostossa.

Hyvin sujuneen kokouksen päätti puheenjohtaja kiitoksilla ja lauloimme Eläkkeensaajien laulun.

Eila Mäkinen