Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisilla ollut useita hälytystehtäviä: Avioparin välinen pahoinpitely Mansikkalassa, Lauritsalassa väkivaltainen ryöstö

Mansikkalassa yksityisasunnossa tapahtui maanantaina 27. joulukuuta pahoinpitely, tiedottaa poliisi. Aamuyöllä sattuneessa pahoinpitelytilanteessa osapuolina oli aviopari. Poliisi on puhuttanut heitä osana alustavaa esitutkintaa. Alkoholilla oli osuutta tapahtumiin.

Lappeenrannassa tapahtui maanantaina 27. joulukuuta väkivaltainen ryöstö yleisellä paikalla. Aamupäivällä Lauritsalassa tapahtuneessa ryöstössä uhriin kohdistettiin voimakasta väkivaltaa ja häneltä vietiin lompakko.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä ryöstönä. Teosta on otettu kiinni kaksi poliisin entuudestaan tuntemaa henkilöä. Poliisi ei tiedota tekotavasta tai uhrin vammoista tarkemmin.

Tapaninpäivänä poliisi sai kotihälytystehtävän Lappeenrantaan. Sen yhteydessä yksityisasunnosta löytyi huumausaineviljelmä, jossa oli kannabiskasveja. Poliisi tutkii asiaa huumausainerikoksena.

Rattijuopumuksesta epäiltyjä on tavattu Lappeenrannassa ja Luumäellä, tiedottaa poliisi. Luumäellä kiinni jäi kaksi henkilöä ja Lappeenrannassa yksi henkilö, jota epäillään myös huumausaineiden käyttörikoksesta.