Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kolmen auton kolari Ruokolahdella, rattijuoppo ajoi ojaan Imatralla – Poliisin joulu meni tänä vuonna ilman puukkohippasia

Kuutostiellä Imatralla henkilöauton kuljettaja menetti ajoneuvon hallinnan ja suistui tieltä joulupäivänä iltapäivällä. Rikosylikonstaapeli Ilkka Vainikka Kaakkois-Suomen poliisista kertoo, että hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Kuljettajalle tehtiin puhalluskoe.

Ajoneuvossa oli myös matkustaja, mutta kumpikaan ei loukkaantunut.

Ruokolahden Rasilassa tapahtui kolmen henkilöauton kolari jouluaattona päivällä. Osallisina oli seitsemän ihmistä, joista yksi loukkaantui.

Onnettomuuden syynä oli peräänajo, jonka aiheuttanut auto siirtyi vastaantulevalle kaistalle. Siihen törmäsi vastakkaisesta suunnasta tullut auto.

Peräänajoon syyllistynyt kuljettaja kertoi havainneensa edessään olleen ajoneuvon kääntyvän ja yrittäneensä jarruttaa, mutta auto oli liukunut kääntyvän ajoneuvon perään.

Autoihin tuli vaurioita. Alkoholilla ei ole osuutta tapahtuneeseen. Poliisi epäilee perään ajaneen ajoneuvon kuljettajan syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Vainikka huomauttaa, että vaikka tänäkin jouluna poliisilla on ollut töitä, on olemassa yksi selkeä ero viimevuotiseen. Koronajoulut poikkeavat toisistaan siinä, että tänä vuonna ei ollut väkivaltarikoksia.

– On erittäin positiivista, että puukkohippaset puuttuvat kokonaan, Vainikka huomauttaa.

Viime vuonna Vainikka kertoi, ettei muista pitkältä poliisinuraltaan yhtä väkivaltaista ja rauhatonta joulua.