Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatran koronanyrkki pui uusia rajoituksia – Tapaninpäivälle suunniteltu yleisöluistelu perutaan, lisää päätöksiä luvassa ensi viikolla

Tarkempia päätöksiä on odotettavissa tiistaina 28. joulukuuta.

Imatran kaupunki tiedottaa peruvansa tapaninpäivälle 26. joulukuuta suunnitellun yleisöluistelun jäähallissa. Sen sijaan kaikilla ulkokentillä pääsee luistelemaan joulun aikaan.

Alueellinen covid-19 tilannekuvaryhmä piti tänään aatonaattona ylimääräisen kokouksen tämän viikon tiistaina hallituksen kokouksessa tehtyjen päätösten takia.

Tällä kertaa se ei kuitenkaan tällä tehnyt kovin suuria päätöksiä.

─ Toivoimme, että meillä olisi ollut jo nyt jotain selventävää kerrottavaa, mutta joudumme nyt odottamaan valtioneuvoston ja ehkä myös aluehallintoviranomaisen päätöksiä, joita on luvassa heti joulun jälkeen, toteaa kaupungin palvelujohtaja Arja Kujala tiedotteessa.

Uusia päätöksiä 28. joulukuuta

Kaupungilta on odotettavissa uusia päätöksiä koronaepidemiaan ja palveluihin liittyen on joulun jälkeen.

Maakunnallinen tilannekuvaryhmä kokoontuu seuraavan kerran tiistaina 28. joulukuuta, ja Imatran kaupunki tiedottaa omista linjauksistaan sen jälkeen.

Tämänhetkisen tiedon mukaan tilannekuvaryhmän linjaukset koskevat liikunta- ja kulttuuritiloja sekä tapahtumia.

Koko Etelä-Karjalassa on tällä hetkellä voimassa etätyösuositus. Lisäksi suositellaan, ettei yli 20 hengen tilaisuuksia tai perhejuhlia ei järjestettäisi, eikä niihin osallistuttaisi.

Suositukset jatkuvat 23. tammikuuta saakka.