Imatran jäähallin nimi muuttuu OmaSp Areenaksi – Vuonna 2011 valmistunut jäähalli tunnettiin aikaisemmin nimellä Imatra Spa Areena

Ketterä ja Oma Säästöpankki ovat solmineet nelivuotisen yhteistyösopimuksen, joka sisältää muun muassa jäähallin nimen käytön.

Imatran jäähallin markkinointinimi muuttuu OmaSp Areenaksi, Ketterä tiedottaa. Vuonna 2011 valmistunut jäähalli tunnettiin aikaisemmin nimellä Imatra Spa Areena.

Ketterä ja Oma Säästöpankki Oyj (OmaSp) ovat solmineet nelivuotisen yhteistyösopimuksen, joka sisältää muun muassa jäähallin nimen käytön.

– Olemme innoissamme uudesta yhteistyöstämme Ketterän kanssa. Tämä on konkreettinen osoitus siitä, miten voimme olla mukana tukemassa alueen hyvinvointia ja vaurastumista. Ketterä on pitkään tehnyt määrätietoisesti hyvää tulosta voittavana joukkueena, OmaSp:n Imatran konttorin palvelupäällikkö Mia Vatanen sanoo Ketterän tiedotteessa.

Ketterän puheenjohtaja Mikko Partanen on tyytyväinen, että Ketterä ja OmaSp pääsivät yhteisymmärrykseen nelivuotisesta yhteistyöstä.

– Eletään edelleen hyvin haastavia aikoja ja yhteisön tuki on toimintamme kannalta erittäin tärkeä asia, hän sanoo tiedotteessa.

Uutta sponsorinimeä juhlistetaan 6. tammikuuta pelattavassa Ketterä–RoKi -ottelussa, joka on OmaSp Areenan avajaisottelu.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka