Vuoksenniskan koululaisten liikenneturvallisuusvideo saa ensi-iltansa perjantaina Bio Vuoksessa – Oppilaat ovat suunnitelleet videon käsikirjoituksen, äänet sekä musiikin

Koululaisten liikenneturvallisuusvideon kohtauksissa näyttelee alakoulun mediakasvatusryhmän oppilaiden lisäksi myös yläkoulun oppilaita. Video esitetään Bio Vuoksessa perjantaina kello 17.30.

Vuoksenniskan koulukeskuksen mediakasvatuksen valinnaiskurssin viidennen luokan oppilaat ovat valmistaneet videon, joka on osa Liikenneturvallisuus mediakasvatuksen keinoin -hanketta Imatralla.

Vuoksenniskan koulun oppilaiden suunnittelema noin kolme minuuttinen video saa ensi-iltansa perjantaina elokuvateatteri Bio Vuoksessa.

Alakoulun mediakasvatusryhmän oppilaat ovat suunnitelleet videon kuvakäsikirjoituksen, äänimaailman, musiikin, rekvisiitan, puvustuksen sekä lokaatiot.

Kohtauksissa näyttelee mediakasvatusryhmän oppilaiden lisäksi myös yläkoulun oppilaita. Kuvauksien teknikkona toimi ja videon sähköpotkulaudan toimivuudesta vastasi yläkoulun oppilas. Myös potkulautailijan maskeeraaja oli yläkoulun oppilas.

Videon kuvauksissa oli myös alakoulun oppilaita avustajina. Video toteutettiin ammattilaisten ohjauksessa. Videon kuvasi ja leikkasi videotuotantoyhtiö Sweet Karelia.

Videotyö on nähtävissä kaikille siitä kiinnostuneille Bio Vuoksessa perjantaina kello 17.30. Mikäli kaikki halukkaat eivät mahdu kerralla saliin, järjestetään heti perään toinen näytös. Esitys on maksuton.

Mansikkalan ja Kosken koulukeskuksen mediakurssien tuotokset esitellään niiden valmistuttua. Kaikki videot tullaan myöhemmin julkaisemaan myös Imatran kaupungin YouTube-kanavalla, Imatran kaupungin tiedotteessa kerrotaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka