Eksote: Sairaalassa yhä 10 koronapotilasta, uusia tartuntoja varmistui 7

THL kirjasi Etelä-Karjalaan 20 uutta tartuntaa, joista neljä Imatralle.

Eksote kertoi keskiviikkona seitsemästä uudesta koronatapauksesta. Arkisto/Anu Kiljunen

Terhi Kinnunen

Etelä-Karjalassa on varmistunut seitsemän uutta koronatartuntaa. Sairaalahoidossa on edelleen 10 koronapotilasta.

Koko pandemia-aikana on nyt on raportoitu yhteensä 2 712 koronatapausta Etelä-Karjalassa, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) kertoo.

Uusimmat tartunnat on merkitty tiistain 30. marraskuuta kohdalle Eksoten taulukkoon. Tiistaina otettiin 303 koronanäytettä.

Eksote kertoi tiistaina, että henkilöstöresurssi on niin tiukoilla heikentyneessä koronatilanteessa, että Eksote joutuu suunnittelemaan kiireettömien leikkausten perumista.

Tiistaina kokoontunut alueellinen tilannekuvaryhmä suosittelee, että aluehallintovirasto määräisi rajoituksia korkean riskin tapahtumiin. Myöskään yli 20 henkilön yksityistilaisuuksia ei suositella järjestettävän.

THL kertoi 20 uudesta tapauksesta

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) koronakartan mukaan, Etelä-Karjalan koronatapausten määrä kasvoi 20 tartunnalla 2 716:een.

Lappeenrantaan THL kirjasi 11 uutta tartuntaa, Imatralle neljä, Taipalsaarella kaksi sekä Lemille, Luumäelle ja Savitaipaleelle kuhunkin yhden uuden tartunnan.

Koronatartuntoja on nyt varmistunut Imatralla 539, Lappeenrannassa 1 895, Lemillä 34, Luumäellä 32, Parikkalassa 20, Rautjärvellä 9, Ruokolahdella 38, Savitaipaleella 26 ja Taipalsaarella 123.

Päivitetty 1.12.2021 kello 12:28: Lisätty THL:n luvut.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka