Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eksote: Tiistaina varmistui 7 uutta koronatartuntaa ja sairaalahoidossa on 8 koronapotilasta – Tänään päätetään, siirtyykö Etelä-Karjala leviämisvaiheeseen ja tuleeko uusia rajoituksia

Etelä-Karjalassa on tiistaina varmistunut 7 uutta koronavirustartuntaa. Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin Eksoten koronasivujen mukaan sairaalahoidossa on 8 koronapotilasta.

Etelä-Karjalan alueellinen tilannekuvaryhmä päättää tänään tiistaina, onko Etelä-Karjala koronapandemian leviämisaluetta. Jos näin on, se tietäisi sitä, että aluehallintovirasto AVI todennäköisesti määräisi rajoituksia muun muassa ravintoloille. Vaihtoehtoisesti ravintolat voisivat ottaa käyttöön koronapassin, jolla rajoituksia aukiolo- ja anniskeluaikoihin sekä asiakasmääriin voi välttää.

Koronatartuntojen määrä kääntyi Etelä-Karjalassa rumemmaksi viime viikolla ja viikonloppuna, ja myös sairaalan kuormitus on kasvussa. Nämä seikat puoltaisivat päätöstä leviämisaluestatuksesta.