Uutisvuoksi seurasi uunimakkaran matkaa keittiöstä koululaisen lautaselle – Mikko Hammarenin mielestä kouluruoka on parantunut entisestä, Oona Lehtisestä annokset ovat usein hiilarimössöä

Kouluruoka on parantunut entiseen nähden, sanovat Mikko Hammaren ja Oona Lehtinen. Santeri Tynkkynen

Uutisvuoksi vieraili tavallisena arkiaamuna Imatran keskuskeittiöllä katsomassa, kuinka kouluruokaa tehdään.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 1 kk 1 € Tilaa 5 vko 3 €/vko

Digitilauksen sisältö

  • Uutisvuoksi.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi