Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mansikkalan koulukeskuksessa on voinut altistua koronalle tiistaina

Imatran kaupunki tiedottaa uudesta korona-altistuksesta Mansikkalan koulukeskuksessa. Altistuminen on tapahtunut ruokatilassa puolen päivän aikoihin tiistaina.

Imatran kaupunki tiedottaa, että Mansikkalan koulukeskuksessa on tapahtunut korona-altistuminen tiistaina 16. marraskuuta.

Tiedotteen mukaan altistuminen on tapahtunut koulun ruokatilassa kello 11.45–12.15 välisenä aikana. Tartunnan saanut on käynyt myös henkilöstön taukotilassa.

Tiedotteessa kerrotaan, että Eksoten mukaan karanteenia ei tältä osin ole tulossa altistuneille. Kahdesti rokotetut eivät nykyisen ohjeistuksen mukaan joudu karanteeniin, ellei heillä ole oireita.

Imatran kaupungin hyvinvointipäällikkö Arja Kujala muistuttaa, että koronatapauksia paljastuu edelleen Imatralla päivittäin.

– Nyt on syytä ottaa tilanne vakavasti ja pienimmistäkin oireista jäädä seuraamaan tilannetta kotiin, Kujala painottaa tiedotteessa.

Kujala kertoi viime viikolla Uutisvuokselle, että Imatran kouluissa on ollut syksyn mittaan vähän jatkotartuntoja.