Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatran kesäteatterin ensi kesän musiikkikomedian näyttelijät julki: Osissa nähdään Kirsi Ylijoki, Aarni Kivinen, Miikka Wallin, Leena Rousti ja Vilma Kinnunen

Imatran kesäteatterin ensi kesän musiikkikomedian Niin paljon kuuluu rakkauteen näyttelijät on julkistettu. Näytelmän rooleissa nähdään tiedotteen mukaan Kirsi Ylijoki, Aarni Kivinen, Miikka Wallin, Leena Rousti ja Vilma Kinnunen.

Näytelmässä esitetään viime keväänä kuolleen Matti Siitosen eli Fredin lauluja. Itse näytelmä ei kerro Fredistä.

Niin paljon kuuluu rakkauteen -musiikkinäytelmän kirjoittaa Teatteri Imatralle Osku Valve.

Pääroolissa paluumuuttaja Reettana nähdään näyttelijä Kirsi Ylijoki. Hän on tuttu muun muassa monista televisiorooleista, esimerkiksi Sydän toivoa täynnä ja Keisari Aarnio -sarjoista.

Luomuviljelijä Mikon roolin vetää kokenut näyttelijä Aarni Kivinen. Hän on esiintynyt muun muassa televisiosarjoissa Rikospoliisi ei laula, Salatut elämät ja Roba. Vuosina 2003–2006 Kivinen oli mukana myös Lapinlahden Linnuissa.

Näyttelijät esiintyneet monissa musikaaleissa

Reetan 15 vuoden takaisen nuoruudenrakastetun Antin roolissa nähdään näyttelijä Miikka Wallin. Hän on ollut mukana muun muassa Helsingin kaupunginteatterin Pieni merenneito -musikaalissa sekä juuri ensi-iltansa saaneessa Tampereen Työväen Teatterin Mathilda-musikaalissa. Hän on tehnyt tv-rooleja Salatuissa elämissä ja Rantabaari-sarjassa.

Pikkukylän asioista kaiken tietävän Anjan roolissa esiintyy Leena Rousti. Rousti on imatralaisille tuttu sekä Nine- että Suklaasydän-musikaaleista. Parhaillaan Rousti esiiintyy Tampereen Työväen Teatterissa nähtävässä Kinky Boots -musikaalissa.

Kauppa-apulaista puolestaan esittää Teatterikorkeakoulusta ensi keväänä valmistuva Vilma Kinnunen.

Lisäksi näytelmässä soittaa kapellimestari Lauri Kuosan kokoama kolmihenkinen orkesteri.

Musiikkikomedian ensi-ilta on 28. kesäkuuta.