Tästä vaihtelua lounaaseen: Listasimme Imatran tarjontaa hintoineen – Karelian Gourmetilla lounastajien määrä kasvussa, Kulmahuoneella kotiinkuljetukset suosiossa ja Niskan Teboililla keitto maistuu

Imatralla töissä käyvän Kaj Salinin vakiolounaspaikka on Karelian Gourmetin lounasravintola Voima. Hiljaisen alkusyksyn jälkeen lounaalla käyvien määrä on ollut hienoisessa kasvussa, kertoo keittiöpäällikkö Eetu Munnukka. Kanerva Jalarvo

Karelian Gourmetin lounasravintola Voimassa on puoliltapäivin työmiehiä lounaalla muutaman pöytäseurueellisen verran. Lappeenrantalainen Kaj Salin täyttää lautasensa noutopöydästä löytyvillä sitruunaisilla kalaleikkeillä ja salaatilla.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 1 kk 1 € Tilaa 5 vko 3 €/vko

Digitilauksen sisältö

  • Uutisvuoksi.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi