Hävikkiruoat liikkuvat Imatralla liukkaasti, borssikeittoa myöten – On hienoa, kun ruokaa ei tarvitse heittää roskiin, tietävät myyjä Tarja Hietamies, kokki Krista Kupiainen ja hotellinjohtaja Reijo Yonemoto

Tarja Hietamies kertoo, että yhä useampi imatralainen käyttää ResQ Club -sovellusta. Hietamiehen mukaan esimerkiksi täysihintaista lounasta ei kuitenkaan jätetä väliin siinä toivossa, että sama ruoka tulisi muutaman tunnin kuluttua tarjolle alennettuun hintaan. Tuija Horttanainen

Imatrallakin yhä useampi yritys ja yksityinen ihminen käyttää ResQ Club -sovellusta. Sen avulla voi ostaa esimerkiksi ravintoloilta sellaisia tuotteita, jotka muuten päätyisivät biojätteeksi.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 € Tilaa 5 vko 3 €/vko Olen jo tilaaja