Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Saimaan ammattiopiston opiskelijalla todettu koronatartunta Imatralla – Koronatartunta myös Imatran henkilökuntaan kuuluvan perhepiirissä

Oppilaitos tiedotti tartunnoista maanantaina.

Imatran Koulukadun opetustiloissa opiskelevalla sosiaali- ja terveysalan opiskelijalla on todettu koronatartunta kuluneen viikonlopun aikana.

Oppilaitos sai asiasta tiedon maanantaina 20. syyskuuta.

Kyseinen opiskelija oli edellisen kerran koululla perjantaina 3. syyskuuta. Sen jälkeen, syyskuun kuudennesta päivästä lähtien hänen ryhmänsä on ollut työssäoppimassa. Kyseinen oppilas itse ei kuitenkaan ole ollut työpaikalla. Hän oli käynyt koronatestissä jo ennen sinne menemistä, kertoo rehtori Antti Lehmusvaara.

Lisäksi erään ammattiopiston Imatralla olevan henkilökunnan jäsenen perhepiirissä on todettu koronatartunta. Myös tämä tuli oppilaitoksen tietoon maanantaina, Lehmusvaara toteaa.

Kyseinen henkilökunnan jäsen on määrätty karanteeniin ja etätyöhön perjantaihin 24. syyskuuta saakka. Oppilaitoksessa hänen karanteenistaan ei aiheudu toimenpiteitä.

Eksote selvittää mahdolliset altistumiset ja on tarvittaessa yhteydessä asianosaisiin.

Juttua muokattu kello 18.02: Lisätty tieto siitä, ettei kyseinen opiskelija ollut ollut työpaikalla.