Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mies retuutti naista hiuksista ja pahoinpiteli kahta muuta miestä Vuoksenniskalla, myös puukko kaivettiin esiin

Poliisi tutkii tapausta kolmena pahoinpitelynä ja laittomana uhkauksena.

Mies pahoinpiteli nyrkein kahta muuta miestä ja uhkasi toista myös puukolla lauantaina aamuyöllä Vuoksenniskalla.

Erimielisyydet olivat saaneet alkunsa pahoinpitelijän retuutettua naista hiuksista, minkä kaksi muuta miestä olivat yrittäneet estää.

Rikoksesta epäilty otettiin kiinni ja toimitettiin Lappeenrannan poliisiasemalle. Poliisi tutkii asiaa kolmena pahoinpitelynä ja laittomana uhkauksena.

Kaupasta vietiin alkoholia

Poliisilla on viikonloppuna muitakin tehtäviä Imatralla.

Perjantai-iltana Imatrankoskella murtauduttiin ikkuna rikkomalla kauppaliikkeeseen ja anastettiin alkoholijuomia. Asiaa tutkitaan varkautena.

Mansikkalassa paikkakuntalainen mies anasti lukitun polkupyörän, minkä asianomistaja oli havainnut ja seurannut miestä Vuoksen rantaan.

Asianomistajan ilmoituksen perusteella poliisi otti miehen kiinni ja toi Lappeenrannan poliisiasemalle. Asiaa tutkitaan varkautena.

Rajapatsaalla sijaitsevassa Hopiaharjussa on puolestaan syyskuun alkupäivinä jätetty maastoon rakennusjätteitä. Poliisi tutkii asiaa ympäristörikkomuksena.

Kauppojen ikkunoita rikottiin

Poliisi kaipaa myös silminnäkijähavaintoja Imatrankoskella lauantaina aamuyöllä sattuneista vahingonteoista. Kahden kauppaliikkeen ikkunat rikottiin. Paikalla oli nähty nuorisoa.

Poliisi asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 029 5414 559