Taas lisää kiertoteitä Imatralle: Vuoksenniskantien Mansikkalan puoleinen pääty suljetaan kahden viikon ajaksi – Tainionkoskentie avautui osittain

Ajoneuvojen kiertoreitti kulkee Mansikkalan vanhan sillan ja Tornansillan kautta. Kevyt liikenne kulkee Omenatarhan ja vanhan sillan kautta.

Imatralle on tulossa jälleen uusia kiertoteitä. Vuoksenniskantien Mansikkalan puoleisessa päädyssä junaradan ali kulkeva osuus suljetaan liikenteeltä ensi maanantaina.

Sulku johtuu kaksoisraiteen rakennustöistä, tarkemmin ottaen Vuoksenniskantien alikulkusillan purkamisesta. Vuoksenniskantien sulun on arvioitu päättävän 13. syyskuuta.

Ajoneuvojen kiertoreitti kulkee Mansikkalan vanhan sillan ja Tornansillan kautta. Kevyen liikenteen kiertotie kulkee Omenatarhan ja Mansikkalan vanhan sillan kautta.

Myös bussiliikenne siirtyy kiertotielle, ja sen takia kuutoslinja ei kulje sulun aikana Sienimäen ohi.

Tainionkoskentiellä voi taas kulkea

Tainionkoskentie avattiin torstaina osittain liikenteelle. Jatkossa junaradan ali pääsee kulkemaan kevyt liikenne sekä ajoneuvoliikenne niin, että käytössä on yksi ajokaista molempiin suuntiin.

Korvenkannassa Joutsenonkadulla sijaitsevan Pontsevan alikulkusillan kohdalla liikenne avataan niin ikään osittain. Ensi viikosta lähtien radan ali pääsee kulkemaan ajoneuvoliikenne yhtä kaistaa pitkin sekä kevyt liikenne.

Imatralla on työmaita ja kiertoteitä riesaksi asti – Uutisvuoksi selvittää, miten kiertotiet vaikuttavat kaupunkilaisten liikkumiseen: Vastaa kyselyyn!

Lisää kiertoa luvassa Imatralla: Linnansuontien ja Savikannantien risteyksessä tie on poikki marraskuulle saakka vesihuollon saneerauksen takia

"Kylläpä on Kuparilla asukasluku kasvanut" – Siltaremontti pyöräytti Rajapatsaalta liikenteen Kuparin talojen nurkille

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka